Exposició "Fotografia de natura : els paisatges i els seus habitants"

14 de novembre 2018 - General - Comentaris -

Des del 14 de Novembre fins el 21 de Desembre, a la Biblioteca de Ciències i Tecnologia de la Facultat de Ciències i Biociències de la Universitat Autònoma de Barcelona, hi ha una exposició de fotografia que he compartit amb en Marçal Pou, fotògraf i company. Des de la coordinació del Grau de Ciències Ambientals ens van demanar que, per commemorar els 25 anys del grau, els agradaria muntar una exposició fotogràfica. I jo, com sempre, encantat de la vida!

Com que l'espai era reduït vam optar per exposar, cada un, 7 fotografies de la nostra especialitat: en Marçal fauna i jo paisatge. D'aquesta manera podíem dividir l'espai i la temàtica de l'exposició s'ampliava un xic més. Escollir 7 imatges se'm va fer complicat, però sempre se'n tenen algunes de preferides i al final van sortir. Vaig reutilitzar alguna impressió que ja tenia d'altres exposicions prèvies, però com que el públic és totalment diferent no hi ha problema.

Vaig realitzar dues impressions a OrliMarc, una botiga de la universitat on fan orles i ampliacions. A aqueta botiga tenia un “bonus” de 150€ per haver guanyat el premi EXPONATURA UAB 2018, i posats a fer, vaig aprofitar. S'ha de dir que són uns grans professionals i van sortir unes impressions perfectes! Gràcies.

 

Agrair aquesta oportunitat a la coordinadora del grau per la iniciativa, les encarregades de la biblioteca per tota l'ajuda i suport a l'hora de muntar l'exposició, evidentment a en Marçal Pou per compartir l'espai amb mi i ajudar-me a materialitzar l'expo i per suposat a tota la gent que ha parat, algun instant, a observar i comentar les fotografies.

Em fa molt feliç poder compartir les meves experiències d'aquesta manera.

 

A aquestes pàgines podreu trobar més informació sobre l'exposició:

https://www.uab.cat/web/noticies/detall-noticia-1334555661889.html?noticiaid=1345777696991

https://ddd.uab.cat/record/199407

IMG_20181113_210437_849
Comparteix 

Deixa el teu comentari
L'adreça electrònica no sera publicada

9 + 7 =
Veure anterior Veure següent
Darreres entrades
Categories