1a Exposició Fotogràfica - MERAKI

08 de febrer 2017 - General - Comentaris -

Em fa molta il·lusió anunciar que a partir del 27 Gener del 2017 exposaré una vintena de les meves fotos preferides al local del Centre Excursionista d'Olot ubicat al Firal d'Olot (Passeig d'en Blay, 5).

 

Al CEO (Centre Excursionista d'Olot), concretament a la Secció de Mainada d'aquest centre, he crescut. Des dels 6 anys que sóc nen d'aquesta secció i en fa tres que sóc monitor. He après, he plorat, he rigut, m'he iniciat a la muntanya i indirectament vaig començar a fer fotos gràcies al CEO. És per això que em fa especial il·lusió fer la meva primera exposició fotogràfica a aquest local. 

 

Recomano a tothom qui li interessi la fotografia, la muntanya o simplement li agrada veure fotos, que es passi per aquest llogaret on hi exposo un petit bocí de la meva feina.

 

Espero que us agradi!

DSC_0022.1
Comparteix 

Deixa el teu comentari
L'adreça electrònica no sera publicada

2 + 2 =
Veure anterior Veure següent
Darreres entrades
Categories