Vaig néixer el 1998 a la Garrotxa. Sóc fill de professors i amants de la muntanya i la natura.

Fa 6 anys em vaig començar a interessar per la fotografia i amb una càmera rèflex molt senzilla vaig començar a fer els meus primers passos dins aquest món. Durant els primers 4 anys vaig cursar a classes d’iniciació i avançat a Fotoformació, Olot.


M'he especialitzat en natura, concretament paisatge i macro, i esport. He realitzat uns quants projectes com sols al cim, entre d’altres; els quals m'han portat pel sostre de la Garrotxa i comarques veïnes.


He treballat en tot tipus de fotografia: des de sessions de fotos a empreses, col·lectius i grups de música, passant per fotografia d'esports de muntanya, urbana i indoor, fins a fotografia d'interior per hostaleria i gastronomia.


He realitzat diverses exposicions fotogràfiques a la ciutat d’Olot: MERAKI i DOS i a la Facultat de Ciències i Biociències de la UAB: "Fotografia de Natura: el paisatge i els heus habitants" i a restaurants.

Actualment estic estudiant el grau en Biologia Ambiental a la Universitat Autònoma de Barcelona.


Reconeixements:

  •  1r Premi - I Beca per a joves fotògrafs David Font “Tete” (2016)
  •  1r Premi -  III EXPONATURA UAB (2018).
  •  3r Premi i Accèssit - IV EXPONATURA UAB (2019).
  •  Publicació a “National Geographic Your Shot” com a fotografia de la setmana, i diverses publicacions al projecte internacional “Young Nature Photographers”. (2018 i 2019)
  •  Publicacions en diverses revistes d’esport de muntanya: Vèrtex, Centre Excursionista d’Olot. (2017/2018)


 

Em fascina el fet de poder copsar el temps, sentiments, emocions amb un fotograma. I el meu objectiu és mostrar al món la meva visió d'aquest.